lördag 5 september 2009

Skitdåligt humör..


Det är lördag och jag känner mig så otroligt taggad till att gå ut. Jag har nya kläder och jag vill inviga dem och känna mig snygg, men jag har ingen alkohol och vet inte heller någon trevlig fest så det känns jävligt hopplöst så som det ser ut nu. Både jag och Julia försöker leta fest som idioter men hittar ingen alls och det gör mig riktigt irriterad. Äntligen när jag vill dra ut och känner mig så jävla taggad så att jag till och med skulle kunna dansa, så finns det ingen jävla fest. Jag blir arg! Riktigt arg..

Tog en runda på stan tillsammans med syster och mamma förut. Vi köpte kläder till dopet som ska äga rum om exakt en vecka. Det är såklart min lilla Ebba som ska döpas. Min skitunge! Tiden går grymt fort. Köpte iallafall en tokhet kjol, en liten högre sådan med blixtlås bak och något glansigare material i sidorna. Den är så snygg! Sedan fick det bli en vanlig hallonröd top med trekvartsärm. Om jag går ut ikväll så ska jag nog ha kjolen och matcha den med ett snyggt linne. Jag börjar bli trött på att sitta i mina gamla vanliga myskläder. Nu vill jag ha på mig något snyggt och hett och inte bli tagen för en uteliggare..

The search continues! Jag ska bannemig hitta en fest om jag så ska hugga av mig lillfingret! Jag skulle verkligen behöva komma ut och socialisera mig lite. Känns som att jag stänger in mig själv i min lilla bubbla alltför mycket och jag vill inte bli en personskygg människa. Jag är ju social som fan ju! Skärpning, Karolina..

Inga kommentarer: